понеділок, 10 квітня 2023 р.

10 квітня


Руханка

Ранкова зустріч

Квітень

Тема місяця «Рух і час»

Тиждень ІІ «Таємниці минулого»

День1. Навіщо люди подорожують?

Відео зустрічі https://www.youtube.com/watch?v=s_16Cv6P4qQ

Українська мова

Тема: Дослідження числівників і використання їх у мовленні. Ознайомлення з терміном «числівник». Розпізнавання числівників у тексті. Записування відповідей на подані запитання.

Навчаюся визначати слова, які називають числа. 2 клас 

Знаходимо в реченні слово, яке називає число. 

Завдання до уроку: працюй за презентацією, тренуйся писати правильно та каліграфічно. Виконай завдання: підручник стор.101 вправа 9 або 10. Презентація до уроку - слайд 25.

Прікріпіть виконану роботу в журналі "Нові знання".

Дякую за плідну роботу !

Математика

Тема: Величини: маса. Одиниці вимірювання маси.

с.119

Підготуй: підручник, зошит у клітинку, простий олівець, друкований зошит, гумку та лінійку.

Працюй за презентацією https://docs.google.com/presentation/d/1pfbz6EOM9-7hFFtc2wrn8GtYhAXFx0WW/edit?usp=sharing&ouid=106987367603787225595&rtpof=true&sd=true

Фізхвилинка.

Нейропсихологічна гра "Майстерні руки".

Переглянь відео:

Математика 2 клас (за підручником В.Бевз, с. 119) Маса. Одиниці вимірювання маси. 

Домашні тренувальні вправи: друкований зошит - с.45презентація до уроку - слайд 38.

Виконай інтерактивні вправи ТУТ.

 Фото готових робіт завантаж на платформу "Нові знання!".

Дякую за плідну роботу!  

Відео уроку https://www.youtube.com/watch?v=KMwdJsCFlkc

Читання
Тема: Аналіз діагностувальної роботи. Орієнтовний зміст літературного матеріалу: твори відомих письменників-класиків України. Почуття любові. В. Лучук «Тільки мама». Леся Українка «На зеленому горбочку». (напам’ять)

с.119

1.Підготуй підручник "Українська мова та ЧИТАННЯ" 2 частина .

2. Працюй за презентацією https://docs.google.com/presentation/d/1kC_R8AtI6pLBtUb57BDRjjjrBpvJhOyO/edit?usp=sharing&ouid=106987367603787225595&rtpof=true&sd=true

3. Фізхвилинка.

4Гімнастика для очей.

5. Переглянь відео:

Володимир Лучук "Тільки мама"

Леся українка "На зеленому горбочку "

6.Завдання до уроку: "Українська мова та ЧИТАННЯ" 2 частина с.119, виразно читати, дати відповіді на запитання. Творче завдання: намалювати ілюстрацію до одного з прочитаних віршів.

Дякую за плідну роботу!


Розвиваючі ігри

Розвинути образне мислення, навички малювання, фантазію й уяву, дрібну моторику «Збираємо валізу: готуємось до подорожі малюючи» 
 
Це завдання допоможе дитині навчитися розставляти пріоритети в списку особистих речей і визначати, які з них потрібно взяти в далеку подорож. У завданні є малюнок порожньої валізи. Дитині пропонується намалювати у валізі три речі, які вона візьме в далеку подорож. Таким чином дитина зможе закріпити навички послідовного рахунку , розвинути образне мислення, навички малювання, фантазію й уяву, дрібну моторику. За бажанням малюнки можна розмалювати. Виконуючи завдання, дитина навчиться краще орієнтуватися в своїх речах й іграшках, робити вибір.


Читаю швидко







Проєкт
 «Як я можу допомогти планеті Земля   
Глобальне потепління. 

Повчальне відео про глобальне потепління.


Птахи більше за інших страждають від глобального потепління. Наразі відбувається масове вимирання  та зниження популяцій крилатих у всьому світі. І все через підвищення температури повітря. Українські ж пташки не летять зимувати, гинуть через нестачу їжі або харчуються сміттям. 

Поробка «Батьки для пташки»

Станьте  батьками для українських пташок!  Допоможіть  крилатим - дайте їм смачно поїсти. Можливість створення різнобарвних годівниць.

Прикраса із насіння

Красиві, до того ж їстівні для пташок  прикраси можна зробити зі звичайного насіння! Для цього вам знадобляться прості підручні матеріали: суміш із різноманітного насіння, дитячі формочки для піску, мотузочки, вода, желатин і борошно. Таку прикрасу під силу зробити навіть дошкільнятам!

 







Немає коментарів:

Дописати коментар